Δυο οι νεκροι στην καρδιτσα – αγνοειται 40χρονη γυναικα που παρασυρθηκε απο τα ορμητικα νερα ποταμου – τριαντα ατομα εγκλωβισμενα στον σταυρο φαρσαλων (βιντεο-φωτο)

Δραματική είναι η κατάσταση στην Καρδίτσα και ο νομός ακόμα δεν έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Νεκρός βρέθηκε και ο 64χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την περιοχή της Καρδίτσας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη αγνοούμενη από το Μουζάκι. Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Φαρσάλων, καθώς το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας καταγράφηκε στο χωριό Βασίλι. Η άτυχη ηλικιωμένη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον οικισμό, ανακοίνωσε νωρίτερα η Πυροσβεστική. Τριάντα άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα

στην περιοχή του Σταυρού, ανέφερε το πρωί του Σαββάτου στο Mega ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί χιλιάδες κλήσεις για παροχές βοήθειας και απεγκλωβισμούς ατόμων που κινδύνευσαν στις πλημμυρισμένες περιοχές και έχουν κάνει εκατοντάδες διασώσεις.  

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δυο οι νεκροι στην καρδιτσα – αγνοειται 40χρονη γυναικα που παρασυρθηκε απο τα ορμητικα νερα ποταμου – τριαντα ατομα εγκλωβισμενα στον σταυρο φαρσαλων (βιντεο-φωτο)

Keywords
Τυχαία Θέματα