Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης – Αγκαλιάζουμε το δόγμα του πατριωτισμού – Η περσινή ομιλία Τραμπ στον ΟΗΕ που σήμανε την αρχή του πολέμου από τους νεοταξίτες..

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στα Ηνωμένα Έθνη. Τότε που απέρριπτε την ιδέα της Παγκοσμιοποίησης και των ανοιχτών συνόρων. Τότε που τάχθηκε υπέρ της έννοιας Έθνους – Κράτους, λέγοντας αγκαλιάζουμε τον Πατριωτισμό. Και ήταν εκείνη η ομιλία που τον έβαλε για τα καλά στο στόχαστρο όσων προωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι είναι πολλοί και ισχυροί ενώ παράλληλα ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις παγκοσμίως. Ήταν κοινό μυστικό σε κάποιους κύκλους ότι ετοίμαζαν επίθεση κατά του Τραμπ πριν από τις ερχόμενες Προεδρικές εκλογές στην Αμερική. Η υπόθεση όμως Φλόιντ τους έκατσε ως μάννα εξ ουρανού κι έτσι παρατηρούμε με έκπληξη οι περισσότεροι, τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες με τις διαδηλώσεις, δήθεν κατά του ρατσισμού...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης – Αγκαλιάζουμε το δόγμα του πατριωτισμού – Η περσινή ομιλία Τραμπ στον ΟΗΕ που σήμανε την αρχή του πολέμου από τους νεοταξίτες..

Keywords
Τυχαία Θέματα