100 κατσαπλιαδες εκαναν ρομπα το μαξιμου. κουτσουμπασ- κουνιστρω μπαρουφακης και cia. αντι να τους πατησουν στο λαιμο τους χαϊδολογουσαν στα σκελια. μητσοτακη, τσακισουν και φυγε , ανικανε (φωτο και)

Ρόμπα, το Κράτος Νόμου και Τάξης του Μητσοτάκη. Λιγότεροι από 100 κατσαπλιάδες του σταλινομπολσεβικισμού, έκαναν την Αθήνα, μαντάρα. Φανταστείτε να μην υπήρχαν και απαγορεύσεις. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, μιλούσαν στον πληθυντικο στα παραβατικά κατακάθια του Περισσού και κάναμε τον Σταλινο-φονιά, Κουτσούμπα, ήρωα του Πολυτεχνείου, αντί να τους πατήσουν στο λαιμό. Tα γεγονότα Κόλαση από χημικά στα Προπύλαια και στην οδό Σταδίου, με την ΕΛ.ΑΣ   να επιστρατεύει τις αύρες προκειμένου να διαλύσει την συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Αλλά ες μάτην. Σύμφωνα με  πληροφορίες ομάδα περίπου 100 ατόμων βρέθηκε στην οδό Πανεπιστημίου και γρήγορα προκλήθηκε ένταση με τις ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν εκεί. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης και ακολούθησαν πολλές προσαγωγές. Ολα ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι αρνούνταν να εγκαταλείψουν το σημείο και επιχείρησαν...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: 100 κατσαπλιαδες εκαναν ρομπα το μαξιμου. κουτσουμπασ- κουνιστρω μπαρουφακης και cia. αντι να τους πατησουν στο λαιμο τους χαϊδολογουσαν στα σκελια. μητσοτακη, τσακισουν και φυγε , ανικανε (φωτο και)

Keywords
Τυχαία Θέματα