Ζούλας: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσιεύματα περί κακοδιαχείρισης προϋπολογισμού της ΕΡΤ

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης θα ακολουθήσει ο Κωνσταντίνος Ζούλας, όπως προανήγγειλε, για σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν στον προϋπολογισμό της ΕΡΤ.Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, προανήγγειλε την Τετάρτη (13/09) πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για κακόβουλα δημοσιεύματα – όπως επεσήμανε – «τον τρόπο διαχείρισης του προϋπολογισμού της Δημόσιας Τηλεόρασης…

Αποκλειστικό μου κίνητρο

μου για να υπηρετήσω την ΕΡΤ ήταν το γεγονός ότι πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η χώρα μας μπορεί να έχει μια δημόσια τηλεόραση που της αξίζει. Το αν η συλλογική προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια να αλλάξει η εικόνα της ΕΡΤ, έχει πετύχει ή αποτύχει, είναι πρωτίστως θέμα των πολιτών να το κρίνουν, καθώς, εκτός των άλλων, εκείνοι καταβάλουν κάθε μήνα 3 ευρώ για την ύπαρξή της.

Προφανώς, η ΕΡΤ είναι και πρέπει να είναι δεκτική στην κριτική. Κάθε φορέας του Δημοσίου, και πολύ περισσότερο η ΕΡΤ, που διαχειρίζεται χρήματα των πολιτών, οφείλει να είναι διαρκώς ανοιχτή σε πάσης φύσεως έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου και του δημοσίου λόγου, αλλά όταν θίγονται συστηματικά οι αρχές, οι αξίες και η ηθική υπόσταση της καθεμίας και του καθενός από μας που εργαζόμαστε στη Δημόσια Τηλεόραση, με αστήριχτες και συκοφαντικές καταγγελίες, η λάσπη δεν μπορεί πλέον να μένει χωρίς αντίδραση. Ως εκ τούτου, αν υπάρξει νέα ανακύκλωση συκοφαντικών δημοσιευμάτων, η λύση της Δικαιοσύνης είναι για εμένα πλέον ένας αυτονόητος μονόδρομος».

{https://www.facebook.com/zoulas/posts/pfbid02Pyh2TmrssrRmnLqPPwxaTZj1XXct579BYvTkHrgBH3hyKJGqmtXaTqfoVKNNPq6Bl}

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ζούλας, Προσφεύγει, Δικαιοσύνη, ϋπολογισμού, ΕΡΤ,zoulas, prosfevgei, dikaiosyni, ypologismou, ert