Ζωή Δημητράκου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Στην Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη η Ζωή Δημητράκου και προέβει σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, αναφορικά με την ζωή της.

Στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ζωή Δημητράκου, αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές της ζωής της.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια και παρουσιάστρια μίλησε για την ζωή της και την πορεία της στο μπάσκετ. Μάλιστα, είπε ότι συγκλονίστηκε όταν βρέθηκε στη Τουρκία, καθώς έπαιζε για λογαριασμό τουρκικής ομάδας και ο κόσμος την αναγνώριζε στο δρόμο.

Επιπλέον, είπε ότι στην Ελλάδα έχει ζήσει αρκετές δυνατές στιγμές και ιδιαίτερα με άγνωστο κόσμο που την ευχαριστεί. «Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι που μου λένε ότι δεν έχουν γυμναστεί ποτέ στη ζωή τους ή έχουν να γυμναστούν δέκα χρόνια και τώρα γυμνάζονται», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια κυρία που είδα στο δρόμο μου είπε ότι έχει χάσει τον άνδρα της εδώ και δύο χρόνια και τώρα βρήκε μια παρέα», επισήμανε συγκινημένη η Ζωή Δημητράκου.

Παράλληλα, μίλησε για τα βήματα της στην τηλεόραση και πως βρέθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Εγώ έπαιζα την τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό, μου έγινε πρόταση για μια εκπομπή που έχει να κάνει με υγεία και ευεξία», είπε στη συνέχεια.

«Μπροστά από τις κάμερες είναι τελείως διαφορετικά, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Και ενώ πίστευα ότι δεν θα έβρισκα κάτι μετά το μπάσκετ να με συναρπάσει, κι όμως το βρήκα, κάτι που δεν περίμενα», δήλωσε χαρούμενη μετά, στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Έκανα μαζί με τον Αντώνη Κατσαρό το Mega Sports Weekend, αλλά εφόσον δεν υπάρχει τώρα αθλητική δραστηριότητα λόγω του κοροναϊού αποφασίσαμε να κάνουμε το “Γυμναστική από σπίτι” έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο, αλλά και εμάς να ξεπεράσουμε την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε στη συνέντευξη της η Ζωή Δημητράκου.

{https://www.instagram.com/p/CAVGTX1gbb_/}

Keywords
Τυχαία Θέματα