«Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός» λέει ο «εισβολέας» του Εφετείου

Στον ανακριτή σήμερα ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο.   Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ψυχιατρικό κατάστημα νοσηλεύεται ο 34χρονος πρώην παίκτη reality ο οποίος το πρωί του Σαββάτου μπούκαρε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών και στην κατοχή…

Μυστήριο με το τεράστιο χρηματικό ποσό 1,5 εκατ. ευρώ

Όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Και φυσικά, το ερώτημα ήταν πού τα βρήκε. Αλλά απαντήσεις που να βγάζουν νόημα δεν έλαβαν. «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ», επαναλάμβανε.

Επί της ουσίας οι έρευνες ξεκινούν από το μηδέν. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά ούτε καν «είχε ακουστεί το όνομά του», έστω και σε επίπεδο πληροφοριών.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α., 275- γραμμ. κοκαΐνη, 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης, 131- δισκία ecstasy , 3 φαρμακευτικά δισκία, αυτοκίνητο, πιστόλι κρότου, 267- φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, 4- κινητά τηλέφωνα.

Ο 34χρονος εισέβαλε με ένα λευκό suv στο υπόγειο πάρκινγκ του εφετείου λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/8).

Keywords
Τυχαία Θέματα