Ζενεβιέβ Μαζαρί: Κανόνες τηλεοπτικούς δεν κατάλαβα ποτέ - Δεν μου αρέσουν

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξομολογήθηκε όσα πέρασε στα σχολικά της χρόνια λόγω των μαθησιακών δυσκολιών και μίλησε για τους τηλεοπτικούς κανόνες που  δεν της αρέσουν.Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της δυσλεξίας της και την στήριξη που πήρε από τη μητέρα της, καθώς και για τους τηλεοπτικούς κανόνες που την…

Στα σχολικά της χρόνια, όπως είπε ταλαιπωρήθηκε αρκετά: «Στην τάξη ένιωθα πάντα ένα στρες. Η μαμά μου με στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι, με πήγαινε σε γιατρούς. Κανένας δεν το καταλάβαινε.

Η μαμά μου ήταν αυτή που έψαχνε ανθρώπους για να δουλέψουμε φωνητικά, λεκτικά τι θα κάνουμε. Μόνη της το ξεκίνησε, δεν υπήρχε κατεύθυνση. Της έλεγαν: είναι τεμπέλα. Μην πω την άλλη λέξη, γιατί είναι κακιά. Της έλεγαν ότι έχω καθυστέρηση, κάτι που δεν επιτρέπεται να το λες γενικότερα στα παιδιά, γιατί το νευρολογικό τους σύστημα ακόμα αναπτύσσεται. Και δεν μπορείς μπροστά σε ένα παιδί να μιλήσεις για το νευρολογικό τους σύστημα, απαγορεύεται», εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ.

Βέβαια εκτιμά την προσπάθεια και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα αυτό: «Ευτυχώς πλέον οι άνθρωποι εκπαιδεύονται και στο ψυχολογικό. Και αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνουν, δηλαδή δεν ήξεραν. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Ο δάσκαλος εκείνης της περιόδου με τον δάσκαλο που κάνουν τα παιδιά μου τώρα στο σχολείο μάθημα είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι», παραδέχτηκε.

Όσα είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί:

Στη συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε σε όσους κανόνες πρέπει να ακολουθεί στην τηλεόραση: «Κανόνες τηλεοπτικούς δεν κατάλαβα ποτέ. Και τώρα που τους μαθαίνω δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Δεν θεωρώ ότι εξυπηρετούν το άτομο που κάθεται στον καναπέ. Στην πρωινή ζώνη απαγορεύεται να πεις κάποια πράγματα, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η κοινή λογική και η λογική της τηλεόρασης είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Εγώ ήρθα από έναν χώρο, εκείνον της μόδας, που μιλάμε πάντα με αγάπη. Αυτό το political correct που πρέπει να προσέξεις πράγματα… Αυτό που πρέπει να προσέξεις να μη χρησιμοποιήσεις μια συγκεκριμένη λέξη που δεν πρέπει να ειπωθεί στη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζωή, είναι το μεγαλύτερό μου στρες. Στις live εκπομπές με καταπίεσε πολύ αυτό,αλλά στο GNTM καθόλου γιατί υπήρχε μοντάζ», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το τρίτο μέρος της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζενεβιέβ Μαζαρί, Κανόνες,zeneviev mazari, kanones