Υπουργείο Εργασίας: Η αντιτρομοκρατίκη περιμένει την προκήρυξη - Φόβοι για νέο χτύπημα όσο καθυστερεί

Πού εστιάζουν οι έρευνες μετά τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας.Τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας στην «καρδιά» της Αθήνας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται εν αναμονή της προκήρυξης της οργάνωσης. Όμως, όσο…

Χρυσοχοΐδης: Σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης

Για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσαν παιδιά που διασκέδαζαν μίλησε ο υπουργός

Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτήν την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει, δεν θα το επιτρέψουμε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χρυσοχοΐδης, λέγοντας ότι οι δράστες ήταν θρασείς και επικίνδυνοι, καθώς έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών.

«Τα έχουμε ζήσει στο παρελθόν. Δεν πρέπει να τα ξαναζήσουμε. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να επαναληφθεί αυτό που γίνεται κάθε φορά, οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται. Έτσι γίνεται στη δημοκρατία», σημείωσε.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ να γκριζάρουν τη Δημοκρατία», επισήμανε, καθώς στο τέλος, η δράση διαφόρων έχουν ως αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να προκαλείται κακό στη χώρα.

«Πέρα από την αυτονόητη καταδίκη, αυτό που χρειάζεται είναι οι αστυνομικές υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους και να οδηγήσουν τους δράστες εκεί που πρέπει», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργείο Εργασίας, - Φόβοι,ypourgeio ergasias, - fovoi