Υδροστρόβιλος στον Θερμαϊκό - Δείτε το βίντεο

Ένα εντυπωσιακό και μαζί επικίνδυνο φαινόμενο.Αλλαγή σκηνικού στον καιρό είχαμε το τελευταίο 24ωρο στη Βόρεια Ελλάδα με βροχές σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων, την Πέμπτη, την εμφάνισή του έκανε και ένας υδροστρόβιλος στον…

Πότε επιστρέφει η ζέστη

Με αρκετή δροσιά θα συνεχιστεί το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Τα μελτέμια διαρκείας και η πτώση της θερμοκρασίας έχουν δημιουργήσει έναν ιδανικό καιρό για όσους

έχουν παραμείνει στις πόλεις, όμως δίνουν δυνατούς αέρηδες στα νησιά και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Όλοι οι μετεωρολόγοι συγκλίνουν στο ότι ούτε και το τετραήμερο μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα αλλάξει το σκηνικό, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να αρχίσει να ανεβαίνει ξανά το θερμόμετρο. Ωστόσο, η πρόγνωση, που φτάνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν δείχνουν στοιχεία για καύσωνα και ακραία ζέστη.

Σήμερα και αύριο αναμένεται η μεγάλη έξοδος από τις πόλεις, με την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Επιστρέφουν οι βοριάδες στο Αιγαίο, ενώ το μελτέμι αναμένεται να κρατήσει για πολλές μέρες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ:

«Θα φυσάει πολλές μέρες. Μέχρι της Παναγίας, δεν περιμένουμε κάτι. Θα κρατήσει το μελτέμι ο καιρός στο Αιγαίο». Όμως, για όσους ανησυχούν, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν απαγορευτικά γιατί δεν δείχνει τίποτα ότι θα έχουμε ανέμους πάνω από 9 μποφόρ.

Επίσης, παρότι η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη, μέχρι τις 23 Αυγούστου, δεν υπάρχουν στοιχεία για κάποιον καύσωνα.

«Φαίνεται να ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία από τις 17-18 Αυγούστου, μέχρι τις 23 Αυγούστου κάποιος καύσωνας δεν φαίνεται.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υδροστρόβιλος, Θερμαϊκό,ydrostrovilos, thermaiko