Ξεκινά το κρύο στην Ελλάδα - Η επίσημη μέρα αλλαγής του καιρού

Ξεκινά δειλά - δειλά το κρύο στην Ελλάδα. Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος για τον καιρό.Το πολύ κρύο... αγνοείται. Ωστόσο, οι νοτιάδες υποχωρούν από την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και στη θέση τους έρχονται οι βοριάδες, οι οποίοι, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος της ΕΡΤ, θα…

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα

Τη Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις στα νότια. Μόνο στα δυτικά το πρωί θα εκδηλωθούν τοπικού χαρακτήρα βροχές.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στα νότια τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα