Βόλος: «Ήταν κάθετος, δεν ήθελε τη μαντήλα» - Η μαρτυρία της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας 50χρονος πατέρας στο Βόλο, ο οποίος ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ.  Στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου βρέθηκε η 24χρονη η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της, γιατί αποφάσισε να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό και να φορέσει μαντήλα. Η 24χρονη η οποία σπούδασε,…

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα προβλήματα ξεκίνησαν το Σάββατο (22/4) όταν ο 50χρονος πήγε στο ΚΤΕΛ να πάρει την κόρη του που ήρθε από την Αγγλία, την είδε να φοράει μαντήλα, αλλά

δεν έκανε σκηνή, παρά της έκανε νόημα να τη βγάλει. Η ίδια του είπε ότι αν δεν τη δέχεται όπως είναι θα φύγει, για να επιστρέψει ξανά στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με χτυπημένο το αριστερό μάτι και κολάρο στον λαιμό, εμφανώς θύμα ξυλοδαρμού, ο πατέρας της ήταν επιθετικός από την προηγούμενη μέρα και της έλεγε ότι αν δεν βγάλει τη μαντήλα θα της τη βγάλει με το ζόρι, ενώ της είπε ότι έχει χάσει τα μυαλά της επειδή αλλάζει θρησκεία και ότι έχει πάρει τον δρόμο του… διαβόλου.

Την Κυριακή κι ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι και περίμενε επισκέψεις, η 23χρονη φόρεσε τη μαντήλα ξανά, επειδή θα έμπαινε ξένος κόσμος στο σπίτι και κάποια στιγμή βγήκε στη βεράντα. Η μάρτυρας είπε ότι επειδή ο κατηγορούμενος της είπε ότι η μαντίλα είναι ντροπή και η ίδια απάντησε ότι ντροπή για την οικογένειά είναι ο ίδιος και ντροπή είναι που δεν τον έβαλε στη φυλακή, με τόσα που έχει κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα