Βίντεο: «Τσάκωσαν» στα πράσα Ισπανό παρουσιαστή να απατά τη σύντροφό ενώ έδινε ρεπορτάζ μέσω Skype

Την ώρα που παρουσιαστής μιλούσε σε τηλεοπτικό δίκτυο από το σπίτι του ,λόγω καραντίνας, πίσω του εμφανίστηκε μια ημίγυμνη γυναίκα. Η αποκάλυψη ότι δεν πρόκειται για τη μνηστή του προκάλεσε σκάνδαλο με τον ίδιο να απολογείται δημόσια. 

Με μία κυρία που δεν ήταν μέχρι σήμερα ο επίσημος δεσμός του «πιάστηκε» ο γνωστός παρουσιαστής στην Ισπανική τηλεόραση Αλφόνσο Μέρλος προκαλώντας τηλεοπτικό ροζ σκάνδαλο.

Όλα έγιναν όταν ο Μέρλος ενώ μιλούσε ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο που εργάζεται ,από το σπίτι του ελέω καραντίνας, στο βάθος

εμφανίστηκε μία ημίγυμνη γυναίκα η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο Αλφόνσο μιλούσε live.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα ήταν η συνάδελφός του στο κανάλι, ρεπόρτερ Αλέξια Ρίβας. Πέραν της τηλεοπτικής γκάφας η υπόθεση μεγαλύτερης διαστάσεις. 

Και αυτό γιατί ο Μέρλος ,επισήμως πριν το περιστατικό, διατηρούσε δεσμό με την επίσης παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother ,Μάρτα Λόπεζ, η οποία έμαθε για την απιστία σε ζωντανή μετάδοση!

Η Λόπεζ δεν πήρε την απιστία και πολύ καλά αφού μιλώντας στα ισπανικά μέσα έκανε λόγο για ντροπιαστική και εξευτελιστική συμπεριφορά αναγκάζοντας τον Μέρλος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Αν νομίζετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έχω κάνει καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη, αν και στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κάποιον άλλο», είπε σημειώνοντας πώς η σχέση του με την Μάρτα έχει τελειώσει.

Δείτε το βίντεο που τον πρόδωσε:

{https://youtu.be/OB12JsIsgD0}

Keywords
Τυχαία Θέματα