Βιασμός 24χρονης: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο + φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται για τη στάση της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης απέναντι στον βιασμό της κοπέλας και ζητά μέτρα για την προστασία των γυναικών.Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, για τη νάρκωση και τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε πάρτι που έγινε σε σουίτα ξενοδοχείο του Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται σε σημεία της πόλης.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατηγορούν την ελληνική Πολιτεία και την ελληνική Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, υποκρισία και επί τούτω κωλυσιεργία και καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη πρόληψη και γενικότητα η απαιτούμενη μέριμνα για την προστασία των γυναικών στην Ελλάδα από τέτοιου είδους και άλλες τραγωδίες.

{https://youtu.be/EYuiS8IULyg}

Επιπλέον, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και παράλληλα αυτή να λειτουργήσει αποτρεπτικά για όλους όσοι θελήσουν να κάνουν οτιδήποτε σχετικό σε άλλη γυναίκα.

Σήμερα το απόγευμα, αρκετά άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, έστησαν πανό απέναντι από την καφετέρια όπου εργαζόταν ή ήταν μέτοχος (από την επιχείρηση ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ήταν ένας απλός εργαζόμενος στο κατάστημά τους και πως ύστερα από την είδηση του θλιβερού συμβάντος τερμάτισαν τη συνεργασία την όποια είχαν μαζί του) ένας από τους φερόμενους ως δράστες της νάρκωσης και του βιασμού της 24χρονης, η οποία βρίσκεται επί της λεωφόρου Νίκης.

{https://youtu.be/KIbF5IHqyY0}

Άλλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή, όπου μέλη φεμινιστικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου διαδήλωσαν την αγανάκτησή τους.

{https://youtu.be/ufWVMQ-aCuY}

Πηγή: grtimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιασμός 24χρονης, Συγκεντρώσεις, Θεσσαλονίκη Βίντεο +,viasmos 24chronis, sygkentroseis, thessaloniki vinteo +