Βεζένκοφ: «Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Βεζένκοβ, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε ενημερωτικό μέσο της Βουλγαρίας δήλωσε πως νοιώθει καλά στον Ολυμπιακό

και μίλησε για το μέλλον του στο μπάσκετ.

Ο 25χρονος διεθνής ανέφερε: «Τη Δευτέρα (15/6) θα πάω στην Ελλάδα, όπου θα μείνω εκεί για τον επόμενο μήνα. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τη διοίκηση. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, η ομάδα έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών, οι οποίοι με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ του για να δούμε για προτάσεις. Σίγουρα, τα πηγαίνω πολύ καλά με τον Μπαρτζώκα και τη διοίκηση. Είμαι καλά στην Αθήνα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις αυτή την στιγμή. Δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου για κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε τι θα γίνει στην Αθήνα, όπου ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου να έχω κάτι ξεκάθαρο».

Όσον αφορά τα μελλοντικά πλάνα του: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω περάσει από διάφορα στάδια. Απέκτησα εμπειρίες και έμαθα πράγματα. Νομίζω ότι τους τελευταίους τρεις μήνες εμφανίστηκα έτοιμος να πάρω την ευθύνη, να σταθεροποιηθώ στο υψηλό επίπεδο και να βελτιώνομαι κάθε ημέρα. Έμαθα να θέλω το μάξιμουμ, να βλέπω που είναι οι δυνατότητές μου και όταν τις φτάσω να είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στα 35 και να πω ότι δεν έκανα πολλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα