Βέροια: «Είναι βρικόλακας» – Τα πρώτα λόγια της 37χρονης αφού σκότωσε το μωρό της

Τραγικές φιγούρες ήταν οι δύο κορούλες της 37χρονης κατηγορούμενης από τη Βέροια, 6 και 7 ετών αντίστοιχα.Σοκ προκαλεί η φράση που είπε, την Τρίτη (09/01), η 37χρονη γυναίκα από τη Βέροια στον γείτονά της, αφού σκότωσε το 6 μηνών μωρό της. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη…

Βαρύ το κατηγορητήριο για την 37χρονη

Την κατηγορία για ανθρωποκτονία από

πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αντιμετωπίζει, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10/01), η 37χρονη γυναίκα από το Μακροχώρι Ημαθίας που σκότωσε το 6 μηνών μωρό της. Μάλιστα, η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (12/01).

Συγκεκριμένα, η 37χρονη που πέρασε, νωρίτερα, την πόρτα του δικαστικού μεγάρου στη Βέροια συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ισχυρίστηκε – μέσω του δικηγόρου της – ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος και δεν του επέφερε τραύματα, αλλά ό,τι συνέβη, ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να το ταΐσει. Παρ' όλα αυτά, από τη διενέργεια νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης φάνηκε ότι το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ξυλοδαρμός του βρέφους από την 37χρονη μητέρα έγινε μπροστά τα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα δύο ανήλικα παιδιά ήταν και αυτά που ειδοποίησαν τον παππού και τη θεία τους, οι οποίοι μένουν σε απέναντι κατοικία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν ο παππούς και η γιαγιά μπήκαν στο σπίτι, όρμηξαν πανικόβλητοι πάνω στην 37χρονη γυναίκα, φωνάζοντας «τι έκανες;», με εκείνη να τους απαντά: «Δεν το έκανα εγώ, το έκανε ο έξω από εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βέροια, Είναι, 37χρονης,veroia, einai, 37chronis