Βατίδου: «Προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη» – «Σχεδόν μας πάτησε» είπε ο οδηγός της μηχανής

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου», είπε ο οδηγός μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την Εύη Βατίδου.Ελεύθερη και χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε, τη Δευτέρα (13/11), η Εύη Βατίδου μετά την εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου (11/11). Αναλυτικά, η…

Οδηγός μοτοσικλέτας: «Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε»

Από την πλευρά του, ο οδηγός μοτοσικλέτας μίλησε τη Δευτέρα (13/11) και υποστήριξε ότι «σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου».

Ειδικότερα, ο ίδιος είπε

στο MEGA: «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τα φρένα. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη, όμως, δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ».

Κατόπιν, ο οδηγός της μηχανής συμπλήρωσε: «Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (16/11). Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν τη γνωρίζω. Την έχω ακούσει, αλλά δεν την αναγνώρισα».

Κούγιας: «Κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη»

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος αλλά και πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, υποστήριξε τη Δευτέρα (13/11) πως «κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη».

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε στο MEGA: «Αυτό που συνέβη είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά του αλήτη ψευτόμαγκα που έχει μία μηχανή χωρίς αριθμό πινακίδας, νομίζει ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία του για τους δικούς του λόγους και ανάλογα με το σύστημα αξιών που έχει. Έχουμε βρει από το Facebook του ότι έχει φωτογραφίες με όπλα, κάνω έρευνα για την προσωπικότητα. Βρίσκει μία απροστάτευτη γυναίκα στα άγρια μεσάνυχτα, όπου προηγείται αυτής, σταματάει και η γυναίκα από φόβο δεν ανοίγει το παράθυρο. Η μοτοσικλέτα προηγείται, εάν υπήρχε κόκκινο φανάρι, θα το είχε παραβιάσει και ο ίδιος. Αρχίζει και την βρίζει χυδαία και μετά η Εύη προσπαθεί να καλέσει από το κινητό την Άμεση Δράση, 14 κλήσεις έχει στο κινητό της. Αυτός βλέποντας να γίνεται αυτό, βάζει το κράνος, παίρνει τη μοτοσικλέτα και φεύγει αμέσως. Πριν φύγει ξήλωσε τον καθρέπτη του τζιπ με αδικαιολόγητο μένος».

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Πηγαίνει την Εύη στα κατσάβραχα, η μηχανή ανατρέπεται και όπως ανατρέπεται, πλακώνει τη συνεπιβάτιδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ενώ η Εύη θα μπορούσε να φύγει, πηγαίνει το αυτοκίνητό της αριστερά χωρίς να ξέρει ότι είναι χαντάκι. Το αυτοκίνητο πέφτει στο χαντάκι και σπάει το κάρτερ της μηχανής και τα ακρόμπαρα, εκείνη την στιγμή βγαίνει από το αυτοκίνητο και τη βρίζει χυδαία».

Ακόμα, ο συνήγορος της Εύης Βατίδου σημείωσε το εξής: «Το κατηγορητήριο βασίστηκε στην κατάθεση του συγκεκριμένου. Εδώ, δυστυχώς, δεν έγινε καλή προανάκριση ή έγινε στοχευμένη προανάκριση σε βάρος της Εύης. Δεν γίνεται να πηγαίνει κάποιος στην αστυνομία να δίνει κατάθεση, να λέει χτύπησαν τη μοτοσικλέτα μου, τραυματίστηκε η σύντροφός μου και να μην ζητάει αμέσως τη μοτοσικλέτα, καθώς δεν τη βρήκαν στο σημείο που έγινε το συμβάν. Τελικά εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο, το οποίο πήρε την κυρία και αυτός, απ' ό,τι φαίνεται, πήρε τη μηχανή και έφυγε. Όταν εγώ πήγα στην Αστυνομία, είπα "πού είναι η μηχανή;". Κανείς δεν έχει τη μηχανή ακόμα. Εγώ πιθανολογώ ότι υπάρχει πρόθημα με τη μηχανή. Ή η μηχανή είναι κλεμμένη ή κάποιος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί η μηχανή, γιατί συνδέεται με άλλα πράγματα».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Όλοι αναγνώρισαν ότι κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη. Έπρεπε η δικογραφία να επιστραφεί στο αστυνομικό τμήμα, να γίνει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να έρθει η μοτοσικλέτα ή έστω μία φωτογραφία της και να οριστεί πραγματογνώμονος. Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι ικανοποιημένος αν δεν απαλλαγεί δια βουλεύματος».

Δικηγόρος οδηγού μηχανής: «Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του οδηγού μοτοσικλέτας, Ζαννής Σιδέρης, υποστήριξε, τη Δευτέρα (13/11), ότι «η Εύη Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σημείωσε το εξής μιλώντας στο MEGA: «Η εκδοχή του δικού μου εντολέα έχει ως εξής, πράγματι υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο. Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση, η αντίδρασή της δεν ήταν η πρέπουσα και υπήρξε φραστικό επεισόδιο».

Επιπλέον, ο Ζαννής Σιδέρης δήλωσε: ««Εν συνεχεία, η κ. Βατίδου ακολούθησε την μηχανή, δεν μας εξηγεί γιατί ακολούθησε την μηχανή. Γιατί βρεθήκαν στα κατσάβραχα; Γίνεται τεχνηέντως μία προσπάθεια να αναφέρεται μόνο ο μοτοσικλετιστής. Είναι μία προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν ένα άτομο περίεργο και παραβατικό. Στην μηχανή επέβαινε το ζευγάρι που πήγαινε στο σπίτι του, άλλωστε το συμβάν συνέβη 100 μέτρα από το σπίτι του».

Τέλος, ο ίδιος είπε σχετικά με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου: «Δεν προκλήθηκε φθορά, ο καθρέπτης γύρισε από την επαφή, δεν έσπασε. Η μηχανή είναι στην διάθεση των Αρχών και βρίσκεται στο γκαράζ του ιδιοκτήτη. Η μηχανή δεν έχει λόγο να εξαφανιστεί. Η μηχανή εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα