Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος: Ο γιατρός με συναρμολόγησε, είχα 23 κατάγματα

Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 12/2 και μίλησε για την αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο.Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος μοιράστηκε στο Στούντιο 4 ιστορίες από την τηλεόραση και τις δουλειές που σκηνοθέτησε, μέχρι το αεροπορικό ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του. Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει ταυτιστεί…

Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος θυμάται τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Βλάσση Μπονάτσο: «Η Βουγιουκλάκη και τη Χρονοπούλου είχαν θέμα με την εικόνα τους.

Η Χρονοπούλου

μου κατηγορούσε ότι δεν έβαζαν το «Φίλτρο 3» που της έβαζα εγώ. Και πήγε κάποιον που πουλούσε φίλτρα και έψαχνε το «Φίλτρο 3» και πήρε δικό της και το είχε στην τσάντα της και όπου πήγαινε το έδινε. Η Αλίκη πάλι ήταν του αργού ρυθμού, νόμιζε ότι με αυτό θα γίνει η τελειότητα.

Στον Βλάσση Μπονάτσο στέλναμε την πυροσβεστική να τον φέρει, γιατί δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα του. Δεν άνοιγε, κοιμόταν. Του χτύπαγαν από το μπαλκόνι, αυτό γινόταν συνέχεια. Αυτός είναι ο Βλάσσης», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το β μέρος της συνέντευξης:

Ακόμη μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Βρισκόταν μαζί με τον Άγγελο Πυριόχο στο μονοκινητήριο αεροπλάνο του, όταν λόγω βλάβης συνετρίβει: «Με αξίωσε ο Θεός να πάρω αεροπλάνο αλλά δεν με αξίωσε να το χαρώ. Όπως γυρίζαμε δεν έπιαναν οι ασύρματοι.

Φύγαμε αλλά ο καιρός ήταν κακός και φτάνοντας στον Πάρνωνα μας μπλοκάρει κακοκαίρια και μείναμε ακυβέρνητοι. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι που πέφτεις κάτω δεν σκέφτεσαι τίποτα. Έσκασε με το δεξί φτερό σε βράχια και πεταχτήκαμε έξω. Στο αεροπορικό ατύχημα άκουγα ότι με θεωρούσαν νεκρό. Αυτό μου άλλαξε τη ζωή, μου έμαθε πολλά πράγματα. Έμαθα να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους. Ο γιατρός μου ο Πηλιχός με συναρμολόγησε γιατί είχα 23 κατάγματα», εξομολογήθηκε.

Το γ μέρος της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος,vasilis vlachodimitropoulos