Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: H φιλία, ο έρωτας και ο αθλητισμός

Για όλα μίλησαν στο Ενώπιος Ενωπίω ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Τι είπαν για την καραντίνα και το μωρό τους. 

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι μίλησαν για την γνωριμία τους, τη φιλία που έγινε έρωτας, το μωρό τους και φυσικά τις δύσκολες στιγμές όταν κάνεις πρωταθλητισμό.

«Ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια, ταξιδεύαμε μαζί, στηρίζαμε ο ένας τον άλλο, ήξερα όλα της τα μυστικά, ήξερε τα δικά μου», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για να συνεχίσει η Βασιλική: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτή η μετάβαση από τη φιλία να γίνουμε ζευγάρι ήταν λίγο περίεργη» είπε. Στην ερώτηση ποιος έκανε το πρώτο βήμα ο ένας έδειξε τον άλλο, για να συμπληρώσει η Βασιλική: «Ήρθε σε μια στιγμή αδυναμίας, ήταν μια δική μου δύσκολη φάση και ο Λευτέρης με διεκδίκησε πολύ έντονα και όμορφα». Όσο για το μωρό τους είπαν πώς λειτουργεί σαν «συγκολλητική ουσία» στη σχέση τους.

«Η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε πως αυτές οι μέρες τις καραντίνας ήταν οι πιο όμορφες της ζωής του γιατί μπόρεσε να απολάυσει τις δύο γυναίκες της ζωής του κάτι που πριν την καραντίνα δεν του το επέτρεπε η πυρετώδης προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε και για τη μεγάλη μάχη της αθλητικής του καριέρας, τον τραυματισμό του. «Ήταν η δυσκολότερη στιγμή που έχω ζήσει και ήταν πολύ δύσκολη η επαναφορά έως αδύνατη» είπε και συνέχισε: «Πονούσα πάρα πολύ, στους δύο τελευταίους αγώνες πήγα χωρίς προπόνηση, εμπειρικά. Με έβλεπαν στην προπόνηση η Βασιλική και ο φίλος μου ο Γιώργος, μισή ώρα πριν κατέβω στους αγώνες και τους έλεγα πονάω αλλά δεν με νοιάζει. «Τρεις μήνες ήμουν σε μια ημιαναπηρία, δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο μόνος μου, να ντυθώ μόνος μου όλα αυτά τα πέρασε η Βασιλική».

Keywords
Τυχαία Θέματα