Τζόκερ: Που έπεσαν τα τυχερά πεντάρια

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τζόκερ της Πέμπτης 15/5/2020 και δύο δελτία κέρδισαν τα τυχερά πεντάρια.

Στην χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, δύο δελτία πέτυχαν τα τυχερά πεντάρια και συγκεκριμένα για την κλήρωση της Πέμπτης 15/5/2020.

Έτσι, καθώς σημειώθηκε ΤΖΑΚ - ΠΟΤ, στην δεύτερη κατηγορία με τα τυχερά πεντάρια, οι τρεις νικητές κερδίζουν το ποσό των €32.754,73 έκαστος.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς αριθμούς

Σημειώνεται ότι οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε

Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή περίπου στις 22:00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

Τα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

 

Keywords
Τυχαία Θέματα