Τζέρεμι Ρένερ: Η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού μετά το σοκαριστικό ατύχημα

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε ο Τζέρεμι Ρένερ στο Instagram.Ανακούφιση για τους χιλιάδες φανς του Αμερικανού ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό. Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram του μία selfie… View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Χθες, η εκπρόσωπος Τύπου του Ρένερ Σαμάνθα Μαστ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα, λέγοντας ότι ο ηθοποιός βρισκόταν κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, καθαρίζοντας δρόμους.

Ο Ρένερ απομάκρυνε το χιόνι την Κυριακή, ώστε τα μέλη της οικογένειάς του να μπορέσουν να αναχωρήσουν από την κατοικία του, αφού έκαναν μαζί τις γιορτές, πρόσθεσε η εκπρόσωπός του.

«Ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος», ανέφερε η Μαστ σε νέα ανακοίνωση. «Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα