Τζέραρντ: «Μεταφέρω μαζί μου τις πληροφορίες που μάζεψα ως παίκτης»

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ σημείωσε η Άστον Βίλα, επικρατώντας εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 2-1.Ακόμη μία επιτυχία έβαλε στο βιογραφικό του ο Στίβεν Τζέραρντ, καθώς οδήγησε την Άστον Βίλα στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο της Αγγλικής ομάδας.…

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μιλώντας στο BBC Match of the Day, στάθηκε στο γεγονός ότι η καλή δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και συμπλήρωσε ότι:

«Ήταν δύο καλές εβδομάδες

για όλους στο κλαμπ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και σήμερα το είδαμε στο γήπεδο.

Ο Ντιν Σμιθ (σ.σ. ο πρώην τεχνικός της Άστον Βιλα) είχε κάνει εντυπωσιακή δουλειά στο παρελθόν και οι εμφανίσεις στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν δικαιολογούσαν τα όσα βλέπαμε στο γήπεδο. Εξελιχθήκαμε και τα αποτελέσματα φαίνονται.

Έχουμε έναν εξαιρετικό επαγγελματία στην Άστον Βίλα και η δουλειά του είναι να εντοπίζει τις αδυναμίες στην αντίπαλη πλευρά. Έτσι οι παίκτες αξίζουν όλα τα εύσημα καθώς πήγαν και υλοποίησαν το πλάνο μας.

Ήμουν αρκετά τυχερός και ευλογημένος για να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Από την στιγμή που έγινα προπονητής θέλησα μεταφέρω τις πληροφορίες μαζί μου, όσον αφορά το πώς φαίνεται το σχήμα όταν είσαι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένα πραγματικά μεγάλο βήμα να πάρεις έξι βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα