Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε στην Τροχαία η συνοδηγός της Corvette

Η συνοδηγός του 40χρονου επιχειρηματία, που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 25χρονο στη Γλυφάδα, παρουσιάστηκε στην Τροχαία Ελληνικού. Οι Αρχές αναζητούν ακόμη έναν άνδρα, το αυτοκίνητο του οποίου ακολουθούσε τη μαύρη Corvette και στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε ο 40χρονος μετά το τροχαίο και εξαφανίστηκε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε στην Τροχαία Ελληνικού η συνοδηγός του 40χρονου, που παρέσυρε με την Corvette που οδηγούσε τον 25χρονο, τραυματίζοντάς

τον θανάσιμα και εγκαταλείποντάς τον στο σημείο, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα. 

Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε και θα δώσει κατάθεση στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, που διεξάγει εισαγγελέας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι είπε στους αστυνομικούς για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. 

Υπενθυμίζεται, πως ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette αφέθηκε ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος επιχειρηματίας εγκατέλειψε το όχημα του μετά το τροχαίο, μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του που ακολουθούσε και εγκατέλειψε το σημείο. Τώρα οι Αρχές αναζητούν και τον φίλο του 40χρονου, που επίσης εξαφανίστηκε από το σημείο μαζί του.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα