Τρίτη δόση εμβολίου: Γιατί δεν είναι υποχρεωτική - Πιο κοντά στον γενικό πληθυσμό

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους εξήγησε γιατί η τρίτη δόση εμβολίου δεν είναι υποχρεωτική. «Δεν αποκλείουμε τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.Για την τρίτη δόση, η πλατφόρμα για την οποία θ’ ανοίξει στις 30 Σεπτεμβρίου, μίλησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1. Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας εξήγησε…

Εξαδάκτυλος: Δεν αποκλείουμε τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό

Ο πρόεδρος του

Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό. «Είναι πιθανόν να αποφασιστεί η χορήγηση τρίτης δόσης και σε άλλες κατηγορίες πολιτών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, με βάση ηλικιακά κριτήρια, την επαγγελματική απασχόληση και τις συνοδούς παθήσεις. Δεν αποκλείουμε τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η τρίτη δόση ενισχύει την άμυνα των ανθρώπων και δεν βλάπτει τον οργανισμό μας σημειώνοντας ότι πολλοί υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν στην αρχή, τώρα νοσούν βαριά, γιατί έπεσε η άμυνα του οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτη, SMS,triti, SMS