Τραγωδία στην Πεύκη: «Δεν αντέχω άλλο», έλεγε η μητέρα στους οικείους της

Τραγωδία στην Πέυκη: Η 32χρονη γυναίκα πέταξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια από την ταράτσα. Τα νέα στοιχεία στη σοκαριστική υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη σοκαριστική τραγωδία στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κόρη της από τον 5o όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Σύμφωνα με τον Alpha,

απαρηγόρητος ο παππούς της μικρής αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τη συμφορά: «Έπρεπε να πάρει και το μωρό μαζί; Αυτό είναι από τα Άγραφα. Γιατί να το κάνει αυτό, τι της έφταιγε το παιδάκι», δήλωσε.

Ο σύζυγος της 32χρονης κατέθεσε δε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και την φροντίδα του παιδιού που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο ίδιος, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, φέρεται να δήλωσε. «Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού», συμπληρώνει ο πατέρας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Τ/Σ Alpha:

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε.

Φίλοι της γυναίκας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η γυναίκα τους είπε την φράση: «δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Πεύκη, Δεν,tragodia, pefki, den