Τουρκικά ΜΜΕ: Τουρκία και Ελλάδα μπορούν να επιλύσουν τα ζητήματά τους αν δεν εμπλακούν τρίτοι

«Τελείωσαν οι εκλογές και στις δύο χώρες, δημιουργήθηκαν ισχυρές κυβερνήσεις. Ήρθε η ώρα για μια νέα σελίδα, με καλές προθέσεις», αναφέρει η Hurriyet ενόψει της συνάντησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Το «Μητσοτάκης γιοκ» που έλεγε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελεί παρελθόν και στην Τουρκία βλέπουν πλέον με άλλο μάτι τον διάλογο ανάμεσα στην Τουρκία
και την Ελλάδα. Οι προσδοκίες για…

Ο γαμπρός του Ερντογάν γιόρτασε την παραγωγή του 500ού μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar TB2

Η εταιρία του γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ζητεί από την Ελλάδα να σταματήσει να εξοπλίζεται, γιόρτασε την παραγωγή του 500ού μη επανδρωμένου αεροσκάφους Bayraktar TB2.

Μόνο η Baykar έχει ολοκληρώσει την παραγωγή 580 μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk: «Το πρώτο οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας Bayraktar TB2 και έχουν γίνει οι εξαγωγές του στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η παραγωγή του 500ου αεροσκάφους. Μαζί με άλλα 80 μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία ήδη έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή τους, ο συνολικός αριθμός μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar έχει φτάσει τα 580! Η παραγωγή του TΒ2 με την κωδική ονομασία TΒ 500 γιορτάστηκε στο κέντρο ερευνών και παραγωγής Oζντεμίρ Μπαϊρακτάρ.

Το Bayraktar TB2 μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 600.000 ώρες πτήσεων και το ποσοστό της εθνικής συμμετοχής είναι στο 93%. H Baykar το 2022 έχει κύκλο εργασιών 1.4 δισ. δολάρια και είναι η εταιρεία που πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες εξαγωγές αμυντικού υλικού. Μέχρι στιγμής για το Bayraktar TB2 υπάρχουν συμβόλαια πώλησης του σε 30 χώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκικά ΜΜΕ, Τουρκία, Ελλάδα,tourkika mme, tourkia, ellada