Τουρκία: Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ερντογάν σε ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο

Οι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του ’70. Τι αναφέρουν οι στίχοι.Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών του 2023. Η μεγαλειώδη συγκέντρωση και ομιλία του τούρκου προέδρου πραγματοποιήθηκε σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο…

Οι οπαδοί του τού αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του '70, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Οι στίχοι του τραγουδιού λένε: «Το ανάστημα σου μου αρκεί,

τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα».

{https://www.youtube.com/watch?v=fSJz_zSsm9U&ab_channel=AnadoluAjans%C4%B1}

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα ανοίγει νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα

Τα αμερικανικά drones φαίνεται πως προκαλούν ανησυχία στην Τουρκία. Το τηλεοπτικό δίκτου Haber Global μετέδωσε: «Η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της στρατιωτική συμφωνίας που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ. Ήδη στην πόλη έχουν εγκατασταθεί οκτώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η Ελλάδα που έχει μπει σε αγώνα εξοπλισμών με την Τουρκία, θέλει να μετατρέψει την πόλη της Λάρισας σε βάση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα