Τούχελ: «Σήμερα δεν υπάρχουν τύψεις, ήμασταν εξαιρετικοί»

Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του αλλά αισιόδοξος ότι μπορούν να βελτιωθούν είναι ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Λίβερπουλ.  Έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση όμως η Τσέλσι δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κι έτσι η αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε με 2-2, γεγονός που σημαίνει ότι οι ομάδες μοιράστηκαν…

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο μέρος, οι «μπλε» είχαν

ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν την νίκη, όμως οι επεμβάσεις του Κέλεχερ και η καλή αμυντική λειτουργία των «κόκκινων» κράτησε το 2-2.

«Μπορείς να το κερδίσεις ανά πάσα στιγμή, αν εξακολουθείς να πιστεύεις και είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά και την ποιότητα που δείξαμε. Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε, δυσκολευτήκαμε ακόμα λόγω τραυματισμών και αλλαγών που έπρεπε να κάνουμε, αλλά δεν θέλουμε να είμαστε άπληστοι. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου».

Η τελευταία ερώτηση που δέχθηκε ήταν αναφορικά με το αν θα επιστρέψει ο Ρομέλου Λουκάκου στην αποστολή για τα επόμενα παιχνίδια, με τον Τούχελ να απαντάει:

«Ας δούμε. Θα το αποφασίσουμε αύριο, θα έχουμε συνάντηση από εκεί και θα σας ενημερώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα