Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών βάζει πλώρη στις 17 Ιουλίου

Με την «Γκόλφω» από Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανοίγει η αυλαία του φετινού φεστιβάλ, το οποίο συνεχίζεται με συναυλίες μεγάλων ονομάτων της ελληνικής «έντεχνης» σκηνής.

Σημειώστε και κάντε το κουμάντο σας. Από 17 έως 19 Ιουλίου το Κ.Θ.Β.Ε. θα παρουσιάσει την λαοφιλή «Γκόλφω» του Σπ. Περεσιάδη σε μια παράσταση με ζωντανή μουσική και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε τρεις ρόλους έκπληξη. Ακολουθεί η Φωτεινή Βελεσιώτου στις 20 Ιουλίου, ενώ στις 21 τη σκηνή καταλαμβάνου οι Χατζηφρακέτα. Στις 23 του μήνα ο Παύλος Παυλίδης

με τον Φώτη Σιώτα θα «ηλεκτρίσουν» τα πλήθη και στις 27 πάμε για «βουτιές» με τους Χειμερινούς Κολυμβητές. Το πρώτο μέρος του φεστιβάλ κλείνει με Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 29, Γλυκερία και Μελίνα Κανά μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο στις 20 και στις 5 Αυγούστου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το φεστιβάλ που έχει συμπληρώσει είκοσι πέντε χρόνια ευδόκιμου βίου θα διεξεχθεί φέτος με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της καλής υγείας των συμμετεχόντων -άρα και με μειωμένο αριθμό θεατών - ακροατών- οπότε προμηθετείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε στο https://www.monilazariston.gr/7956C44F.el.aspx.

Keywords
Τυχαία Θέματα