Το ερωτηματικό για τον καιρό της Πρωτομαγιάς - Τι φοβούνται οι μετεωρολόγοι

«Ναι μεν, αλλά» από τους μετεωρολόγους για τον καιρό την Πρωτομαγιά 2023. Τα τελευταία στοιχεία και η πρόγνωση. Καλά είναι τα πρώτα νέα για τον καιρό της Πρωτομαγιάς 2023, που πέφτει Δευτέρα φέτος και μας χαρίζει ένα ακόμα τριήμερο. Υπενθυμίζεται ότι η Πρωτομαγιά είναι επίσημη αργία και η…

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός

θα είναι ανοιξιάτικος με βοριάδες στο Αιγαίο μέχρι 6-7 μποφόρ. «Νομίζω το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα είναι στους 24-25 βαθμούς» είπε χαρακτηριστικά, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, φαίνεται ότι έρχεται ένα σύστημα αστάθειας από την Κυριακή το βράδυ που δεν μπορεί ακόμα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι καιρό ακριβώς θα έχει. Ακόμα δεν υπάρχουν αρκετά ασφαλή στοιχεία για τη Δευτέρα, ξεκαθάρισε ο μετεωρολόγος.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά

Το Σάββατο θα είναι ακόμα μία ημέρα αστάθειας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, όπως και η Κυριακή, όπου το θερμόμετρο θα δείξει έως και 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναφορικά με τον καιρό το επόμενο διάστημα και έως το τέλος του Απριλίου, ο κ. Μαρουσάκης ανέφερε πως μέχρι και το τέλος του Μήνα, λίγο δηλαδή πριν την αργία της Πρωτομαγιάς ο καιρός θα είναι παρόμοιος με αυτής της εβδομάδας. Θα έχει δηλαδή και υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τοπικές καταιγίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα