«Τι σου έκανα αδελφούλη μου» - Η αντίδραση του 18χρονου μετά το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη

Όσα λέει η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη.Ήταν αγαπημένα αδέλφια, ανέφερε η σύντροφος του 18χρονου που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη. Όπως είπε η σύντροφος του 18χρονου μιλώντας στο MEGA: «Η θέση μου είναι…

Το ψαλίδι με το οποίο ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του
στη Νέα Σμύρνη

Φώτο-ντοκουμέντο από το μοιραίο ψαλίδι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο 16χρονος από τον ίδιο του τον αδερφό στη Νέα Σμύρνη, μετέδωσε το iΕidiseis.

Το ψαλίδι βρέθηκε από τους αστυνομικούς -μετά το έγκλημα- στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ενώ στην αιχμή του υπήρχε αίμα. Ο 18χρονος δράστης το πήρε από την κρεβατοκάμαρα, μαχαίρωσε τον αδερφό του στο σαλόνι και το επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα.

Ο δράστης περνά αύριο Παρασκευή το κατώφλι του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο νεαρός φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς περιγράφοντας με λεπτομέρειες πως έγιναν όλα. Ήταν απόγευμα Τρίτης όταν διαπληκτίστηκε με τον μικρό του αδερφό με αφορμή ότι του είχε πάρει μία μπλούζα χωρίς να τον ρωτήσει. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και γρήγορα ο καυγάς κλιμακώθηκε.

Ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα, τον κυνήγησε και τότε ο 16χρονος προσπάθησε να κρυφτεί στο χώρο του σαλονιού κλείνοντας την πόρτα. Ο μεγαλύτερος αδερφός του όμως άνοιξε την διαχωριστική πόρτα και με το ψαλίδι που είχε πάνω του, τραυμάτισε τον ανήλικο στην περιοχή του στήθους.

Η σύντροφος του δράστη κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. το οποίο έφτασε στο σπίτι, όπου παρασχέθηκαν στον 16χρονο οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αρχικά ο 18χρονος έκανε λόγο στους αστυνομικούς για ατύχημα. Μετά από πιεστικές ερωτήσεις που δέχτηκε ωστόσο έσπασε και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
18χρονου, Σμύρνη,18chronou, smyrni