Θρίλερ: «Ο άγγελος» του Σαντρόνε Ντατσιέρι κυκλοφορεί

 Ένα συνταρακτικό αστυνομικό θρίλερ από τον συγγραφέα του best-seller «Σκότωσε τον πατέρα» κυκλοφόρησε μόλις από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της αστυνομικής λογοτεχνίας. Καθώς η εκδοτική μηχανή παίρνει μπρος, μετά από μια περίοδο απραξίας λόγω κορονοϊού, οι βιτρίνες των βιβλιοπωλείων ανανεώνονται ενόψει καλοκαιριού και νέοι τίτλοι προτίθενται σε αυτούς που είχαμε σημειώσει για τη βαλίτσα των διακοπών.

Ανάμεσα στις νέες αφίξεις και το νέο θρίλερ του Σαντρόνε Ντατσιέρι, Ιταλού μπεστσελερίστα και σεναριογράφου

(«Squadra Antimafia», «Intelligence», «R.I.S. Roma»), ο οποίος φλερτάρει εδώ και χρόνια με τις πρώτες θέσεις στη λίστα των ευπώλητων των New York Times.

«Ο άγγελος» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς με ήρωες την Κολόμπα Καζέλλι, αστυνομική υποδιευθύντρια, και τον Ντάντε Τόρρε, έναν άνδρα με ταραγμένο παρελθόν και ελλειμματική μνήμη.  Προηγήθηκε το «Σκότωσε τον πατέρα» (εκδ. Πατάκη) που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

Η αφήγηση, πυκνή και πολυεπίπεδη, ξεκινάει από τη στιγμή που στο Τέρμινι, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης, αφικνείται η ταχεία αμαξοστοιχία από το Μιλάνο. Στο βαγόνι της διακεκριμένης θέσης μια μακάβρια έκπληξη περιμένει τους πάντες. Οι επιβάτες είναι όλοι νεκροί.

Την υπόθεση αναλαμβάνει να διαλευκάνει η Κολόμπα Καζέλλι, η οποία δεν πείθεται από το βίντεο ανάληψης της ευθύνης του Ισλαμικού Κράτους. Η Κολόμπα προσκαλεί τον Ντάντε Τόρρε, ιδιωτικό ερευνητή, να την βοηθήσει να φτάσουν στους δράστες και μαζί ακολουθούν τα ίχνη του αίματος σε Ιταλία, Γερμανία και Ρωσία.

Ο άγγελος, Σαντρόνε Ντατσιέρι, Εκδόσεις Πατάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα