Θρίλερ με τα νεκρά αδερφάκια στην Αχαΐα: Nέα στοιχεία γύρω από τον μυστηριώδη θάνατό τους

Καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για το περιβάλλον της 23χρονης στην Αχαΐα. Ξεκινά γονιδιακός έλεγχος στα δύο  νεκρά αδερφάκια.Τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας με τα δύο νεκρά αδερφάκια παραμένουν άγνωστα. Η Αχαΐα βρίσκεται ξανά σε σοκ, καθώς οι μνήμες από την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά, είναι…

Πληροφορίες αναφέρουν πως ξεκινά άμεσα γενετικός έλεγχος στα δύο παιδιά, καθώς το σενάριο για γονιδιακό υπόβαθρο είναι υπαρκτό. Για το κοριτσάκι των δύο μηνών που κατέληξε την περασμένη εβδομάδα

στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγία Σοφία» έχουν ήδη ληφθεί δείγματα, ενώ υπάρχουν ιστοί και του νεογνού, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιστολογική εξέταση.

Η 23χρονη μητέρα που είδε τα δύο της παιδιά να πεθαίνουν μέσα σε 15 μήνες παραχώρησε τηλεοπτικές συνεντεύξεις αναλύοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν τα μωρά. Όπως ανέφερε δεν σέβονται το πένθος της, τη βρίζουν και την αποκαλούν «Ρούλα Πισπιρίγκου». «Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς κάτι, που κήδεψα τη μικρή. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι», είπε η 23χρονη στον Alpha.

Σύμφωνα πάντως με το STAR, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται η 23χρονη μητέρα όπως επίσης και η μητέρα της και γιαγιά των παιδιών κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας την επιχειρούμενη τις τελευταίες ημέρες συσχέτιση των δύο υποθέσεων, ανέφερε πως θα πρέπει να σταματήσει κάθε προσπάθεια στοχοποίησης της 23χρονης μητέρας.

«Ένα παιδί το οποίο δεν το πρόσεξε κανένας στο μεγάλωμά του δεν μπορεί να το στοχοποιείς και να το αποτελειώνεις» επεσήμανε.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της Κ. Αχαΐας, γνωστοποιώντας πως «για την περίοδο 2017-2020, υπήρξαν ανώνυμες αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της» και αρμοδίως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

Ωστόσο δεν διευκρινίζεται σε Αρχές ποιων περιοχών γνωστοποιήθηκαν οι καταγγελίες, καθώς η οικογένεια του τότε ανήλικου κοριτσιού φέρεται να διέμενε στο Ναύπλιο και όχι στην Κ. Αχαΐα. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2015, υπήρξε κινητοποίηση του Τμήματος Ασφαλείας Αργους μετά από δήλωση εξαφάνισής της, ωστόσο η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της, πριν τις ενέργειες δημοσιοποίησης του περιστατικού.

«Δεν ξέρω αν πείραξε τα παιδιά»

«Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» είπε κυρία Πόπη, μητέρα της 23χρονης και γιαγιά των δύο νεκρών παιδιών.

Χαρακτήρισε την κόρη της ένα «πολύ περίεργο παιδί».

«Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Αχαΐα,thriler, achaΐa