Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ματσέτα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης

Ακόμα ένα φονικό όπλο εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη - Τι βρήκε η ΕΛΑΣ από το «ντου» σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ .Καταιγισμός εξελίξεων στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2). Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και σύσσωμη η κοινωνία έχουν…

Τα ευρήματα από το «ντου» της ΕΛΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα

με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes, από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν στυλιάρια και κράνη, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία προσαγωγή από το σύνδεσμο των Αμπελοκήπων.Τα παραπάνω ευρήματα θα σταλθούν για εξέταση.

{https://www.youtube.com/watch?v=49ZLUWFCFY4}

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/2),ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, παρουσία εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», αλλά και στην περιοχή του Ευόσμου, προκειμένου να βρουν τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου.

Στο μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του 23χρονου χούλιγκαν

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως στον σύνδεσμο της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο ο 23χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη. Με αυτό τον τρόπο, ενδεχομένως προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του και να μην εντοπιστεί το στίγμα παρουσίας του στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Ο νεαρός από την Αλβανία είναι ο κλειδοκράτορας του συνδέσμου και αμέσως μετά την επίθεση κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα που στεγάζεται. Το κινητό του τηλέφωνο έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να μπουν στο «μικροσκόπιο» οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κατηγορουμένου πριν και μετά το αιματηρό συμβάν.

Παράλληλα, για ανάλυση έχουν σταλεί και οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 23χρονου, για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το αίμα του Άλκη.

Εργαστηριακός έλεγχος γίνεται και στο φονικό κυρτό μαχαίρι, με τις αρχές να αναζητούν αποτυπώματα του δράστη.

Μέχρι στιγμής, ο σεσημασμένος 23χρονος δεν έχει συνεργαστεί με την αστυνομία, αρνείται την εμπλοκή του, ενώ δεν έχει βοηθήσει ούτε στις έρευνες ταυτοποίησης των υπολοίπων εμπλεκομένων που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας γύρω από την οδό Θεοδόση Γαζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Βρέθηκε, Άλκης,thessaloniki, vrethike, alkis