Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον «περίεργο» ήχο - «Έχει και δόνηση»

Χωρίς σταματημό ο μεταμεσονύκτιος μυστηριώδης ήχος στην περιοχή των Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη. Δεύτερη αυτοψία της ΕΥΑΘ στην περιοχή.  Συνεχίζεται η αναστάτωση στα Μετέωρα του δήμου Παύλου Μελά, όπου εκατοντάδες κάτοικοι ξενύχτησαν το βράδυ της Δευτέρας, περιμένοντας για άλλη μια νύχτα να εντοπίσουν την πηγή του περίεργου θορύβου που…

«Όταν μας είπαν για αυτό τον ήχο, στην αρχή το πήραμε αψήφιστα. Αλλά μετά έγιναν πολλοί,

και ήρθαμε και το ακούσαμε και εμείς. Απευθυνθήκαμε στο δήμο για να μας δώσει μια απάντηση. Ο ήχος είναι σαν να γίνονται εργασίες στο δρόμο, και έχει και κραδασμούς στο έδαφος», είπε από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Δίγκας, κάτοικος της περιοχής.

«Αυτό που ακούμε κάθε βράδυ μετά τη μία, είναι ένας παλμικός ήχος που κρατάει μέχρι τις 6-6μιση το πρωί. Εχτές το βράδυ ήταν ήσυχη νύχτα, δεν ακούσαμε τίποτα. Οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι φυσικό φαινόμενο, είναι κάτι τεχνικό. Πριν δημοσιεύσει η ένωση πολιτών το θέμα, είχαμε την εντύπωση ότι ακούμε ένα αυτοκίνητο με δυνατή μουσική, και ότι ακούμε το μπάσο», σημείωσε άλλος κάτοικος.

«Έρχεται πολύς κόσμος από όλη τη Θεσσαλονίκη. Έχει γίνει η περιοχή τουριστικό αξιοθέατο. Εχθές ήρθε η αστυνομία να διώξει τον κόσμο. Αν νιώθαμε ασφαλείς, θα το αφήναμε. Όταν ακούς ένα θόρυβο σε μια μηχανή, δεν μπορείς να μείνεις ήσυχος», είπε ακόμα ο κ. Φουρλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συνεχίζεται, - Έχει,thessaloniki, synechizetai, - echei