Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» έβαλε το κατάστημα της Ιnglot

Στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία καλλυντικών Ιnglot έκλεισε το κατάστημα της, στην οδό Τσιμισκή.

Η εταιρεία καλλυντικών Ιnglot στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από προσωρινό κλείσιμο λόγω του κορονοϊού

του καταστήματος της, στην οδό Τσιμισκή 66, αποφάσισε το οριστικό «λουκέτο», αναφέρει το voria.gr.

Μάλιστα, γνώστες της αγοράς αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει ένα ντόμινο λουκέτων καθώς οι όποιες προγραμματισμένες επενδύσεις πολυεθνικών αλυσίδων έχουν μπει στον πάγο.

Παράλληλα, δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για έλευση νέου εμπορικού σήματος καθώς όλοι τηρούν στάση αναμονής, τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος της πανδημίας.

Σημειώνεται πως η εταιρεία καλλυντικών Ιnglot με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 560 πόλεις, πρωτοάνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα το 2012. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε τον Μάρτιο του 2018 και αγαπήθηκε αμέσως από τις καταναλώτριες.

Επίσης, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 από τον Πολωνό Wojtek Inglot και θεωρείται πλέον μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Συμμετέχει ενεργά σε κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως,όπως στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας, αλλα και στη θεατρική και μουσική σκηνή του Broadway, ενώ μετρά συνεργασίες όπως αυτή με τη Jennifer Lopez.

ΠΗΓΗ: voria.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Λουκέτο, Ιnglot,thessaloniki, louketo, inglot