Θεσσαλονίκη: Εικόνες καταστροφής – Ξηλώθηκαν δρόμοι, έκλεισε τούνελ, πλημμύρισε περίπτερο της ΔΕΘ

Μετρά τις πληγές της η Θεσσαλονίκη από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας τη συμπρωτεύουσα.Πάνω από 560 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για αντλήσεις υδάτων, απεγκλωβισμούς πολιτών και κοπές δέντρων από τα ξημερώματα έως και το πρωί της Δευτέρας. Η σφοδρή νεροποντή…

{https://www.facebook.com/meteohellas/videos/758261572136360/}

Την ίδια ώρα κλειστή παραμένει από τα ξημερώματα η εσωτερική περιφερειακή στο ύψος της Μακρυγιάννη, καθώς πλημμύρισε το υπόγειο τούνελ που βρίσκεται κάτω από τον ομώνυμο κόμβο.

Τα νερά συσσωρεύτηκαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα και τα δύο ρεύματα να μετατραπούν σε λίμνη καθιστώντας την πρόσβαση αδύνατη.

{https://www.youtube.com/watch?v=DECl4VBBcgY}

Εδώ και ώρα συνεργεία προχωρούν στην απάντληση των υδάτων διαδικασία που θα κρατήσει αρκετή ώρα.

Εικόνες καταστροφής και στις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς η σφοδρή καταιγίδα ξήλωσε πεζοδρόμια και παρέσυρε μέχρι και ΙΧ αυτοκίνητα.

{https://www.youtube.com/watch?v=NWJeVLU-Pbc}

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν επί της οδού Ρήγα Φεραίου όπου η βροχή ξήλωσε τα πεζοδρόμια αλλά και τους προφυλακτήρες από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Επίσης, ο χείμαρρος πήρε μαζί του κάδους αλλά και ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κατέληξε σε ιχθυοπωλείο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ξυπνήσουν και να δουν ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Μάλιστα, το νερό κατέβασε πέτρες, χώματα αλλά και φερτά υλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Εικόνες, – Ξηλώθηκαν, Λευκός Πύργος,thessaloniki, eikones, – xilothikan, lefkos pyrgos