Θεοδωρικάκος: Έχουμε διαχειριστεί 5.140 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο εξάμηνο του 2022

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρότρυνε δημόσια οποιονδήποτε είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας να μιλήσει.Αρκετά μεγαλύτερο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο έρχεται ξανά στην επιφάνεια μετά τις τελευταίες γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε…

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο

Αναφορικά με τη δολοφονία γυναίκας από τον ίδιο της τον άντρα στη Ζάκυνθο, ο υπουργός είπε πως ο δράστης είχε συλληφθεί τον Ιούνιο ύστερα από καταγγελία της ίδιας της συζύγου του, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

«Ο δράστης της Ζακύνθου ήταν αποφασισμένος

να τη σκοτώσει» συμπλήρωσε σχετικά και εξήγησε πως η επίλυση του προβλήματος είναι μία σύνθετη διαδικασία που απαιτεί πρωτίστως το εκάστοτε θύμα να πάρει θάρρος και να μιλήσει.

Λέσβος

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του αστυνομικού από την Λέσβο που κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονη, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως έχει ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος και ο δράστης θα αποταχθεί από την ελληνική Αστυνομία.

«Τέτοιου είδους αστυνομικοί δεν μπορούν να έχουν καμία θέση στην ελληνική Αστυνομία. Είναι απίστευτα απάνθρωπο αυτό το έγκλημα» δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα