Θανάσης Λάλας: Η τρομερή φάρσα στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα

Ο Θανάσης Λάλας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και μίλησε για σημαντικές στιγμές στην πορεία της καριέρας του.Ο Θανάσης Λάλας βρέθηκε στον γνωστό κι άνετο καναπέ του Στούντιο 4 για να αναλύσει στιγμές της καριέρας του, όπως τις έχει αποτυπώσει στο νέο βιβλίο του.
Ο τίτλος όπως…

Η σχέση και ο γάμος με την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα, καθώς και οι δηλώσεις που έχει κάνει η ίδια δεν τον απασχολούν: «Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι ζωή έχω.

Το ίδιο πράγμα το βλέπουμε όλοι τελείως διαφορετικά. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχω ζήσει. Έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου να το έχει δει με τον δικό του τρόπο. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να βλέπει τα ίδια πράγματα με τον δικό του τρόπο και δικαιούται να τα βλέπει με τον δικό του τρόπο. Το δεύτερο και κυριότερο, από τη στιγμή που έχεις περάσει πολλά με έναν άνθρωπο, δικαιούται να λέει ό,τι θέλει για σένα χωρίς να του απαντάς, δεν με αφορά.

Αυτό που λέγεται για τον Λάλα, δεν είναι ο Λάλας. Έχω κάνει μια ζωή που αν καθίσει ο άλλος δίπλα μου και την δει, δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Δεν εννοώ ότι αυτό που λέει κάποιος για μένα δεν ισχύει. Κάτι που έχω μάθει από αυτή την ιστορία είναι μην ασχολείσαι με πράγματα που αποφασίζουν άλλοι για σένα. Αποφασίζουν ότι είμαι κάθαρμα. ΟΚ, τι να κάνω;»

Ο Θανάσης Λάλας νιώθει πως οφείλει σε πολλούς ανθρώπους. Ειδικότερα στους έρωτες της ζωής του γιατί δεν ξέρει αν θα ήταν αυτό που είναι τώρα. Έχει μάθει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο μεγάλα. Μέχρι και την Άννα Δρούζα, όπως είπε, τους έρωτες του τους συναντούσε για να πάει σε έναν άλλο κόσμο.

Δείτε το βίντεο με τον Θανάση Λάλα:

Με την Άννα Δρούζα γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2005, μετά από ένα δημοσίευμα που την αφορούσε στην εφημερίδα «Το Βήμα» για το οποίο ήθελε να διαμαρτυρηθεί. Έτσι άρχισαν να κάνουν παρέα και κατέληξαν να είναι μαζί μέχρι σήμερα. Ο Θανάσης Λάλας την περιέγραψε πολύ τρυφερά και αναφέρθηκε στην αγάπη του για την κόρη της, Αριάδνη.

Ο Θανάσης Λάλας για την Άννα Δρούζα:

Keywords
Τυχαία Θέματα