Τελειώνουν σήμερα οι εκπτώσεις, έρχεται η Black Friday

Οι εκπτώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν αρχές του μήνα, ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. Οι καταναλωτές και οι έμποροι περιμένουν την Black Friday 2019.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών από την πλευρά του, «εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς», έχει καταθέσει

πρόταση «άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων».

Τέλος, γνωστοποιεί ότι η προωθητική ενέργεια της Black Friday θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου ενώ η Cyber Monday στις 2 Δεκεμβρίου. 

Φέτος, η Black Friday «πέφτει» στις 29 Νοεμβρίου 2019 και στα τμήματα marketing των εταιρειών γίνεται χαμός. Ο λόγος είναι ότι μεγάλες αλυσίδες ποντάρουν πολλά στη Black Friday για να βάλουν ρευστό στο ταμείο τους και να «κλέψουν» από τον ανταγωνισμό.

Όπως και τα τελευταία δύο χρόνια έτσι και φέτος οι καταναλωτές δείχνουν έτοιμοι να ξοδέψουν για μια καλή προσφορά.

Ταυτόχρονα στο χώρο έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και ο ανταγωνισμός έχει αλλάξει.

Από τη μία η Plaisio μπήκε πλεον και στις λευκές συσκευές. Δηλαδή στις κουζίνες, τα ψυγεία κτλ. Είναι λοιγκό να θέλει φέτος τη Black Friday να κάνει τη διαφορά με μεγάλες εκπτώσεις.

Αντίστοιχα τα Public είναι σε στρατηγική συμφωνία με τη Media Markt. Οπότε και από εκεί αναμένονται μεγάλες προσφορές για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση οι αραδοσικοί παίκτες, όπως ο Κωτσόβολος δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα