Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» - Το story που ανέβασαν οι δίδυμες πριν την τραγωδία

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα θύματα των Τεμπών.«Ίσως φτάσουμε κάποτε...», «Φίλε, με τρένο ποτέ ξανά». Αυτές είναι κάποιες από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν οι δύο δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους που επέβαιναν…

«Οι δίδυμες έφυγαν από το βαγόνι και πήγαν στο κυλικείο»

Λίγες ώρες πριν το φως της δημοσιότητας είδε μία ακόμη μαρτυρία από το πολύνεκρο δυστύχημα

στα Τέμπη, η οποία καταγράφει τις τελευταίες στιγμές των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας -των δύο δίδυμων 20χρονων αδελφών και της ξαδέρφης τους.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ALPHA, ο 28χρονος Νίκος ανέφερε πως θυμάται τα τρία νεαρά κορίτσια να επιβιβάζονται στην αμαξοστοιχεία intercity 62 και να αφήνουν τις βαλίτσες τους δίπλα του, όπου υπήρχε ένα κενό.

«Είπαν μεταξύ τους “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε μέχρι να αδειάσει κάτι” γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις στο βαγόνι», είπε ο Νίκος και πρόσθεσε: «Την άλλη μέρα διάβασα για τα κορίτσια και σοκαρίστηκα ακόμη περισσότερο».

Την υπόθεσή των τριών κοριτσιών έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, είπε για τις οικογένειες της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά και της ξαδέρφης τους, Αναστασίας Πλακιά ότι «στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα ότι τα κορίτσια εξαϋλώθηκαν και πώς θα μπορέσουν να κάνουν μια κηδεία».

Όπως είπε, μάλιστα, οι οικογένεις των τριών κοριτσιών σκέφτονται «αν αυτό δεν είναι δυνατό (σ.σ. να κάνουν κηδεία) να χτίσουν μια εκκλησία» στη μνήμη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Ίσως,tebi, isos