Τέμπη: Επέστρεφαν από τριήμερο οι δίδυμες και η ξαδέρφη τους που σκοτώθηκαν

Θλίψη για την οικογένεια που έχασε τρία νεαρά κορίτσια στο δυστύχημα στα Τέμπη.Στο πένθος έχει βυθοστεί η Καλαμπάκα για την απώλεια των τριών νεαρών κοριτσιών, που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Τα κορίτσια, οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, ηλικίας…

Στους 44 οι νεκροί, οι περισσότεροι 20 - 30 ετών

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ η Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, έχει ολοκληρωθεί

η ιατροδικαστική εξέταση σε 44 σορούς (αρχικά έγινε λόγος για 43), που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και στην πλειοψηφία τους αφορούν νέα παιδιά με εκτιμώμενη ηλικία 20-30 ετών.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επικρατούν σκηνές απόγνωσης. Πάνω από 50 άνθρωποι δεν βρίσκουν τους δικούς τους και υποβάλλονται σε εξέταση DNA προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των θυμάτων.

Πρόκειται για μια διαδικασία πολύ σκληρή και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια καθώς θα απαιτηθούν αρκετές ημέρες για την πλήρη ταυτοποίηση. Επίσης, αρκετά από τα θύματα είναι διαμελισμένα, και έτσι είναι πολύ δύσκολη κατάσταση η αναγνώρισή τους.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται τέσσερις ιατροδικαστές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρών είναι και ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Επέστρεφαν,tebi, epestrefan