Τάνια Τσανακλίδου: Θα δικαστώ τον Φεβρουάριο γιατί ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες

Η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στο Στούντιο 4 για την καταγγελία που της έγινε και την δίκη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον ΦεβρουάριοΤάνια Τσανακλίδου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης 23/1. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της και όσα έχει προσπαθήσει να προσφέρει μέσα…

Ένα γεγονός που ανέφερε η Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 είναι πως έχει δεχτεί καταγγελία για «ξεσηκωμό σε βιαιοπραγίες» και

δικάζεται τον επόμενο μήνα: «Αύριο κανονικά θα δικαζόμουν, γιατί είχα δώσει το '19 ή το '20, είχα δώσει μια συνέντευξη στην Αυγή.

Μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, όπου ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα μια πολιτική τοποθέτηση. Είπα πως έτσι όπως είναι ο κόσμος, για να αλλάξει πρέπει να γίνει μια εξέγερση. Κάποιος από την Πελοπόννησο, έστειλε σε έναν εισαγγελέα και του είπε «πως τους αφήνετε να ξεσηκώνουν τον κόσμο σε βιαιοπραγίες», παρακαλώ.

Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι οπότε θα πάει για τον Φλεβάρη. Θα σας έχω νέα. Λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων. Δεν βλέπουν μια ηλίκιωμένη γυναίκα...», είπε στο Στούντιο 4 αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές.

Η Τάνια Τσανακλίδου μιλά για την καταγγελία που έχει δεχτεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα