Σύζυγος Γιοκαρίνη: Κάνατε την τρίχα τριχιά, ένας διαπληκτισμός ήταν, δεν με χτύπησε…

Η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη ανατρέπει τα όσα είχαν κυκλοφορήσει. «Απλώς τσακωθήκαμε και πήρα για μια σύσταση. Λόγω του αυτοφώρου τραβιόμαστε». Στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία, η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου ανέφερε πως πρόκειται για μια «παρεξήγηση» και…

«Δεν έγινε αυτό, που βγήκε ότι έγινε. Βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες ότι με έχει πιάσει από το λαιμό, ότι με έχει δείρει. Δεν έγινε τίποτα. Τραβιόμαστε τσάμπα [...] Ήθελα

να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή, τρόμαξα και γι αυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως», είπε μιλώντας στον Alpha. Όπως τόνισε η Σοφία Μιχαλοπούλου, εμφανώς ταραγμένη από τις εξελίξεις και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, δήλωσε πως απλώς φοβήθηκε, εξαιτίας και του προηγούμενου εθισμού του Γιάννη Γιοκαρίνη στο αλκοόλ.

Κατηγόρησε δε τα ΜΜΕ και την αστυνομία πως διέρρευσαν ψέμματα και διερωτήθηκε από που βγήκαν αυτές οι πληροφορίες. Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου έκανε λόγο για «ανθρωποφαγία». «Άλλα λέτε και αλλιώς γίνανε τα πράγματα», τόνισε.

Μιλώντας για την απεξάρτησή του, ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ εύθραυστη κατάσταση. «Οι εξαρτήσεις όλες δημιουργούν λαβύρινθο στον εγκέφαλο και μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει. Αυτό φοβήθηκα γιατί έχω περάσει χειρότερα στο παρελθόν». «Ο Γιάννης είναι ένας καλός άνθρωπος. Αν δεν ήταν δεν θα είχα ασχοληθεί μαζί του. Τώρα έχει ξεφύγει ευτυχώς, έχει ξαναβρεί τον ευατό του», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύζυγος Γιοκαρίνη, Κάνατε,syzygos giokarini, kanate