Αποτελέσματα ΣΥΡΙΖΑ: Πόσες ψήφους διαφορά έχουν Κασσελάκης - Αχτσιόγλου στο 97% της ενσωμάτσης

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην ημέρα.Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης στις κάλπες της 24ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 97,39% της ενσωμάτωσης, στα 522 από τα 536 εκλογικά τμήματα, ο Στέφανος…

Εφη Αχτσιόγλου: Η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς

Με υψωμένη τη γροθιά της, η Έφη Αχτσιόγλου ευχαρίστησε τον κόσμο που την υποδέχθηκε παρά την ήττα της και έστειλε ενωτικό μήνημα.

Ειδικότερα, η Εφη Αχτσιογλου τόνισε ότι

σήμερα ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπογραμμίζοντας πως «η μεγάλη συμμετοχή και τις δυο Κυριακές στην κάλπη έδειξε οτι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς».

Η Εφη Αχτσιογλου ευχαρίστησε «τον καθέναν και καθεμία που προσήλθε στην κάλπη και έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για να δώσει τις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται».

Στη δήλωση της είπε ότι τηλεφώνησε πριν λίγο στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την επιτυχία του. «Του εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα» είπε η Εφη Αχτσιόγλου.

«Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα» σημείωσε η Εφη Αχτσιόγλου.

Η ίδια ευχαρίστησε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. «Ηταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και θα την υπηρετήσω με αφοσίωση» είπε.

Η Εφη Αχτσιόγλου ευχαρίστησε προσωπικά τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

«Η διαρκής τους παρουσία δίπλα μου ήταν για μένα μια ένδειξη ότι αυτή η μάχη είχε αξία» είπε και ευχαρίστησε παράλληλα τους συνεργάτες της που «ήταν πραγματικά η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσε να έχει κανείς στο πλευρό του».

Και έκλεισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστώ και το μικρούλη μου γιο που παρότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από όλα αυτά έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και να του υποσχεθώ ότι από αύριο τα πράγματα θα ειναι λίγο καλύτερα για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Νέος, Στέφανος Κασσελάκης - Συγκέντρωσε 5604, 9739 - 4396, Έφη Αχτσιόγλου,syriza, neos, stefanos kasselakis - sygkentrose 5604, 9739 - 4396, efi achtsioglou