Συνελήφθη ο Πέτρος Φιλιππίδης - Οδηγείται στις φυλακές

Ο ηθοποιός απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και κρίθηκε προφυλακιστέος - Οι καταγγελίες που τον βαραίνουν.Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη 27/7 ο Πέτρος Φιλιππίδης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η υπόθεση του γνωστού ηθοποιού είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες, καθώς το όνομά του…

Τι υποστήριξαν οι καταγγέλουσες

Ειδικότερα, η πρώτη κατέθεσε πως το 2008 βρέθηκε στο θέατρο ΗΒΗ για επαγγελματική

συνέντευξη. Με βάση τα λεγόμενά της, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και την εξανάγκασε σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Η δεύτερη καταγγέλλουσα, ανέφερε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση το 2010 στο θέατρο Μουσούρη, τη στιγμή που βρισκόταν στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου θα συζυτούσαν επαγγελματική συνεργασία. Όπως υποστήριξε, εκείνη αντιστάθηκε, πάλεψαν για αρκετή ώρα και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Η τρίτη γυναίκα κατέθεσε πως μετά από συνάντηση με τον Πέτρο Φιλιππίδη για έναν ρόλο, που φέρεται να έγινε το 2014, εκείνος προσφέρθηκε με το αυτοκίνητό του να την πάει στο σπίτι της. Την οδήγησε όμως σε ένα απόμερο σημείο στο Παλαιό Ψυχικό και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σημειώνεται, ότι μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του, ο ηθοποιός είχε απομονωθεί και δεν εμφανιζόταν δημόσια...

Keywords
Τυχαία Θέματα