Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον λόγω κορονοϊού

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, διευκρινίζοντας ότι η εισαγωγή γίνεται προληπτικά, καθώς συνεχίζει να έχει συμπτώματα του κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ο Μπόρις Τζόνσον «συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού», δήλωσε εκπρόσωπος. Οπως το περιέγραψε, πρόκειται για ένα «προληπτικό

βήμα» που ελήφθη μετά από συμβουλή γιατρού του, όπως μεταδίδει το BBC.

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. «Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό».

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό στις 27 Μαρτίου με ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο Twitter.

«Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», είχε τονίσει στην ανάρτησή του ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα