Στέλιος Κουδουνάρης: Με τρόμαξε η απότομη δημοσιότητα από το My Style Rocks

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε στο Στούντιο 4 για την έκθεσή του στην τηλεόραση από τη θέση του κριτή στο My Style Rocks, τον πρώτο καιρό του δημιούργησε μεγάλο άγχος.Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ο νέος καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 για να μιλήσει για τη δουλειά του και τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.…

Ο Στέλιος Κουδουνάρης

χαρακτήρισε το My Style Rocks «κοινωνικό πείραμα». Θεωρεί πως με το πέρασμα του χρόνου έχει γίνει πιο σοφός, ενώ το ριάλιτι μόδας του έχει γίνει μια καθημερινή συνήθεια, καθώς είναι ο μόνος από τους κριτές που βρίσκεται στη θέση αυτή από την αρχή. Βλέπει πως η μόδα έχει να κάνει με την προσωπικότητα και με το πέρασμα των επεισοδίων βλέπει πως αλλάζουν όσο πλησιάζει ο τελικός. Όλοι οι χαρακτήρες αλλάζουν μετά από τα πρώτα επεισόδια. Παράλληλα από το My Style Rocks έχουν βγει πολύ δυνατές περσόνες στη μόδα.

Όπω λέει, ο γνωστός σχεδιαστής, του είναι πιο εύκολο να πει τη γνώμη του στο ατελιέ του, παρά στο My Style Rocks, γιατί δεν έχει πρόθεση να προσβάλει καμιά από τις διαγωνιζόμενες. Για τον λόγο αυτό κρατά ένα μέτρο σε όσα λέει στην κριτική του. Μιλά για τα ρούχα κι όχι για τον άνθρωπο, εκτός αν χρειαστεί να δώσει τη συμβουλή του.

Όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης για το My Style Rocks:

Στη δουλειά του, του έχουν τύχει να απογοητευτεί από συμπεριφορά πελάτη. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως είχε πληγωθεί από τη συμπεριφορά πελάτη: «Μου έχει τύχει να πατάω τα ρούχα και να κλαίω από κακή συμπεριφορά πελάτη. Βέβαια στη συνέχεια τα σιδέρωσα και τα ξανακρέμασα στη θέση τους», είπε για παραγγελία που δεν βρήκε τελικά τον προορισμό της.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα κατά το διάστημα των capital controls, οι Έλληνες σχεδιαστές είδαν μια άνθιση στη ζήτησή της δουλειάς τους: «Κατά τη διάρκεια των capital controls άρχισε η αγορά να κοιτάει τους Έλληνες σχεδιαστές», εξηγώντας πως ήταν ένα διάστημα που η δουλειά του αναπτύχθηκε, αφού είχαν περιοριστεί οι εισαγωγές και οι πελάτες στράφηκαν στην εγχώρια αγορά.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει τις ρίζες του στην Κύπρο, την οικογένειά του. Τους γονείς, τα σδέρφια του και τα ανίψια του και τους επισκέπτεται συχνά.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέλιος Κουδουνάρης, My Style Rocks,stelios koudounaris, My Style Rocks