Σταύρος Βαρθαλίτης: Ανακοίνωσε το νέο βήμα στην καριέρα του

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης που είναι ο νικητής του MasterChef 4, ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης που κέρδισε στον επεισοδιακό τελικό του MasterChef 4, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», σχετικά με την καριέρα του και τις νέες του επαγγελματικές αποφάσεις.

Έτσι, ο ίδιος αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη πως σκοπεύει να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, ενώ θέλει να το συνδυάσει με τα social media.

Χαρακτηριστικά είπε πως «το πρώτο πλάνο

είναι να ανοίξω το μαγαζί που θα έχει την ταυτότητά μου και να έρχεται ο κόσμος να έχει την επαφή μαζί μου. Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίο μέσο να υπάρχει επαφή».

Έπειτα, συμπλήρωσε ότι «συζητάμε κάτι πολύ δυνατό, ελπίζω να βγει, θα το μάθετε σίγουρα, είναι ένα εστιατόριο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος με το φαγητό μου με την δικιά μου φιλοσοφία για να έχουμε αυτή την επαφή. Ελληνική δημιουργική σε street κατάσταση. Μετά από όλο αυτό θέλω να συνδυάσω το κομμάτι των media, το τηλεοπτικό και το YouTube».

Ακόμη, τόνισε πως «θέλω να κάνω πάρα πολλά πράγματα, με ηρεμία και την σωστή χρονική στιγμή. Μέσα στο καλοκαίρι θα το προετοιμάσουμε το κανάλι στο YouTube, να γίνει σωστή δουλειά, δομημένη. Να χάσω και κανένα κιλό».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Σταύρος Βαρθαλίτης, Ανακοίνωσε,stavros varthalitis, anakoinose