Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στον τηλεοπτικό φακό μετά τις αποκαλύψεις για διαρροή ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του.Τρία 24ωρα μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων για όσα φέρεται να έκανε σε πρώην σύντροφό του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η κάμερα της εκπομπής «Tlive» προσπάθησε να τον προσεγγίσει και να αποσπάσει…

Ο «μυστικός» γάμος

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, οι πληροφορίες γύρω από το πρόσωπο του Στάθη Παναγιωτόπουλου διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός, ο παρουσιαστής τέλεσε μυστικά στην Αλόννησο

πολιτικό γάμο πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Η σύζυγός του δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί στο νησί, ενώ παρόντες στον γάμο ήταν δύο μάρτυρες. Μάλιστα, φέρεται πως οι φίλοι και οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν για τον γάμο αυτόν.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη»

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Κόλαφος η πρώην σύντροφός του

Όπως είπε σε δηλώσεις της στον Alpha η 30χρονη:

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα