Σπύρος Μπιμπίλας: «Συναισθηματικά είμαι κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την πολυάσχολη ζωή του και για την προσωπική του συνθήκη.Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 την Τετάρτη 15/11 για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας…

Στις δραστηριότητές του, ο Σπύρος Μπιμπίλας δηλώνει ευαίσθητος κι αναίσθητος ταυρόχρονα. Ενώ έχει αγανακτήσει με την αναμονή για να μιλήσει σε εκπομπή κι έχει αποχωρήσει. Παρόλα αυτά ακόμη κι αν θυμώσει, μετά από λίγο είναι και πάλι ψύχραιμος.

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την παρουσία του στη βουλή και για την τελευταία του θητεία ως πρόεδρος του ΣΕΗ: «Πάντα πρόσεχα πώς θα είμαι πάντα πρόσχαρος, ωραία ντυμένος. Στη Βουλή μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα αλλά από όλα τα κόμματα μου μιλάνε τόσο γλυκά. Είχα κι από πριν φίλους βουλευτές, από πολλά κόμματα.

Είναι η τελευταία μου θητεία ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Το Πάσχα είναι οι επόμενες εκλογές του ΣΕΗ. Δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα ξανά για τη θέση του προέδρου, εξαιτίας του καταστατικού, αλλά θα βάλω υποψηφιότητα για ένα μικρό όργανο, όπως είναι το ελεγκτικό. Στο ΤΑΣΕΗ θα βάλω κανονικά υποψηφιότητα», ανέφερε κι αποκάλυψε πως ο Μάκης Δελαπόρτας ετοιμάζει το νέο ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ με θέμα τη δεκαετία του '60.

Ένα από τα πρόσφατα επιτεύγματα του ΣΕΗ είναι να γίνεται η πρόσληψη των ηθοποιών την ημέρα της ανάγνωσης του σεναρίου και όχι την ημέρα της πρεμιέρας. Έτσι προστατεύονται ασφαλιστικά και δεν χάνουν τα ένσημά τους.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα